Företag

Många företag i Lund väljer att sponsra sina anställda att springa Lundaloppet. Det blir dels en friskvårsaktivitet men även en teambuildingaktivitet. Nyhet för i år är att förutom Lundaloppet den 6 maj har vi även de två öppna loppen som ligger i mars respektive april. Här har du som arbetsgivare chansen att under en längre period motivera de anställda att röra på sig och ha en morot längs vägen!

Är du intresserad av något av våra sponsorpaket, kontakta oss på info@lundaloppet.se

Företagspaketet STORA

Företagspaketet för de stora företagen (förväntat mer än 60 anmälningar) som erbjuder fri eller rabatterad anmälan till anställda och/eller kunder. Företaget får ett flexibelt utformat formulär under sin egen logotyp. För Företagspaket STORA tecknas individuella prisavtal.

Företagspaketet MELLAN

Företagspaketet för de medelstora företagen (förväntat 10-60 anmälningar) som erbjuder fri eller rabatterad anmälan till anställda och/eller kunder. Företaget får en unik företagskod och bestämmer själv till vem och till hur många man delar ut koden.

Företagspaketet LILLA

Har din arbetsplats ett litet antal deltagare och ni vill få alla deltagare på samma faktura, så är det enklast att använda det allmänna anmälningsformuläret på Lundaloppets hemsida. Här kan du enkelt anmäla flera deltagare samtidigt genom att klicka ”Lägg till fler deltagare”.

Tilläggserbjudanden

Jubileumströjan
Lundaloppströjan är ett populärt tillägg. Det är en t-shirt i funktionsmaterial av hög kvalitet med ett nytt motiv varje år. Ryggen är fri för egna loggor och vi förmedlar tryck till vårt självkostnadspris. Man kan trycka ryggtrycket i en eller flera färger.

Picknickkorg
Ett annat vanligt tillägg är att man erbjuder en picknickkorg för fem personer för att uppmuntra deltagare att bilda femmannalag. En picknickkorg är packad för fem personer och innehåller mat, dryck, frukt och godis.

Tält
Tält på innerplan tillhandahåller vi till billigt pris. Om man har eget tält kan man hyra enbart plats. Vi kan också erbjuda företagsexponering på flera olika sätt eller arrangera företagsevent.

För mer information och beställningar: maila till foretag@lundaloppet.se

Instagram
Meny