Officiella t-shirten 2023

Sedan 2015 har vi lyft framträdande och starkt Lundaförankrade byggnader som motiv på våra officiella t-shirts. Två år, 2017 och 2019, firade vi jubilarer – Lunds Universitet (350 år, 2017) och arrangörsföreningen IFK Lund (100 år, 2019). 

Nu tänker vi nytt!

Från och med i år vill vi hylla personer som satt Lund på kartan och som varit betydelsefulla inom det område de verkat. Årets Lundaprofiler är Hedda Andersson och Linus Thörnblad. 🤩✨

Hedda Andersson
Den första kvinnliga studenten och läkare i Skåne, och den andra kvinnliga studenten vid Lunds universitet. Hedda Andersson står för klokskap, mod och framtidstro. Hon knyter även samman Lunds historia med en framtid som präglas av allas lika rättigheter. 

Linus Thörnblad
Supertalangen i höjdhopp började sin karriär i IFK Lund. Redan efter två och ett halvt års friidrottsträning hoppade han 2.30 redan som 18 åring och seglade 2007 över fantastiska 2.38. En av världens bästa höjdhoppare genom alla tider!

Självklart(!) ska du köpa årets t-shirt. Du köper den antingen i samband med din anmälan eller genom att göra en tilläggsbeställning om du redan är anmäld.

– – – – – – – –
Pris: 200 kr
– – – – – – – –

T-shirt

Dam- och herrmodell
Färg: Svart
Material: 100% andningsbar polyester

Storleksguide dam

Storleksguide herr

Meny