Lundaloppet PEPP&PREPP – en löpcoach i telefonen

Många tycker det är svårt att veta hur man ska träna för att komma i fin form till ett visst lopp. För att hjälpa våra deltagare med just detta så lanserar Lundaloppet nu PEPP&PREPP, en helt ny interaktiv tjänst som gör det möjligt för dig att träna med en riktig löpcoach var du än befinner dig!

Under 4 veckor fram till loppet så kan du ta del av två träningspass i veckan och komma i toppform till vårens stora utmaning, Lundaloppet den 6:e maj. PEPP&PREPP kostar 49 kronor, då ingår 4 träningspass vilka du kommer åt genom att ladda ner appen Sprintcrowd till din telefon. Passen kommer äga rum på måndagar kl. 12, alltså den 10:e, 17:e och 24:e april samt den 1 maj. Du springer var du vill, det enda du behöver göra är att koppla in hörlurarna till din telefon och låta dig vägledas av våra coacher.

Hur fungerar detta?

Tjänsten fungerar på följande sätt:

1. Du köper programmet på vår hemsida, antingen i samband med att du bokar din startplats eller fristående.  Kryssa i rutan för PEPP&PREPP i samband med din anmälan. I samband med ditt köp erhåller du ett mail med en länk.

2. Du laddar ner appen Sprintcrowd på din telefon. Appen finns att hämta antingen på AppStore eller på GooglePlay

3. Du klickar på länken i mailet du fick, denna leder dig nu till programmet i Sprintcrowd-appen. Programmen kan även nu läggas till i din Outlook eller motsvarande kalender så att du inte missar dina pass.

4. När det är dags för det första träningspasset så öppnar du Sprintcrowd-appen, klickar på programmet och kopplar in dina hörlurar. Sen är det bara att hänga med i träningspasset.

Har du fler funderingar om hur tjänsten fungerar, läs mer här!

Om du inte är anmäld till loppet och planerar att göra det så kan du lägga till Pepp&Prepp i samband med din anmälan.

Om du redan är anmäld till loppet och vill lägga till Pepp&Prepp så kan du enkelt göra det HÄR

Meny