Lilla Lundaloppet

Barnens lopp

Barnen trivs minst lika bra som de vuxna under Lundaloppet t.ex. med hoppborgar och annat kul. Plus naturligtvis Lilla Lundaloppet som är barnens alldeles egna Lundalopp på 1 km. Precis som i de stora loppen är det uppvärmning till musik innan startskottet. Barnen får en medalj, nummerlapp med chip, eltidtagning och en registrerad tid. Efter målgång väntar glass från Hemglass! Naturligtvis finns det en särskild Lilla Lundaloppströja, sponsrad av LKF och Kraftringen.


Avgift

Deltagaravgiften för Lilla Lundaloppet är 100 kr. Alla barn som anmäler sig under ordinarie anmälningstid är garanterade en T-tröja! Men vi har en hel del i reserv också, så vi tror att det räcker till de flesta efteranmälningarna också. Dessutom får alla barn en medalj vid målgång, precis som de vuxna.


Start och mål

Start och mål äger rum inne på löparbanorna inne på Centrala Idrottsplatsen men en del av sträckan springer barnen på en cykelväg som följer idrottsplatsen i cirka 300 meter. Därefter in på Idrottsplatsen igen, genom allén på baksidan av tennisbanorna och sedan avslutas loppet på löparbanan de sista 300 meterna, precis som stora Lundaloppet. Som förälder får man gärna springa vid sidan av sina barn om det behövs.

Undvik att passera start- och mållinjen om du som förälder har en egen nummerlapp på dig.


Start varje kvart 10.30-12.30

Start på löparbanan vid tidtagartornet: Preliminärt varje jämn kvart från kl. 10.30 till 12.30


Sammanfattning


Starttid: Den 13 september, preliminärt kl. 10.30 – 12.30 – vid varje jämn kvart, uppvärmning 5 minuter innan

Pris ordinarie anmälan: 100 kr inklusive garanterad T-tröja.
Pris efteranmälan: fortfarande 100 kr. Obs! Tröja inte garanterad, men vi har beställt så att det finns en hel del kvar till efteranmälningarna.
Medalj: Lundaloppsmedaljen delas ut vid målgång.
Utlämning av nummerlappar: Hämtas i den vanliga nummerlappsutdelningen.

Fler bilder från tidigare år finner du på våra Mediasida.

Meny