Bonusupplevelser

På denna sidan finner du all den information om Lundaloppet som skiljer det från alla andra lopp. Håll till godo med godbitarna!
Du kan också söka efter det du vill veta med hjälp av vårt sökfönster uppe till höger.

Egen text på nummerlappen

Ovanför numret på nummerlappen kan du få tryckt ditt namn, smeknamn, lagnamn eller vad du vill på högst tolv tecken om du anmäler dig under ordinarie anmälningstid. Ingen avgift. Låt fantasin flöda! (Vissa sponsorer har dock valt att utnyttja detta utrymme för företagsnamnet.)


Medalj

Alla som fullföljer loppet får en medalj efter målgång! Medaljen har Lundaloppets klassiska design, med årets datum och färg.

 


Lundaloppströjan

Tröjan beställs i samband med anmälan och kostar 165 kronor.


Unna dig en picknickkorg

Om ni är ett gäng som springer tillsammans, så kan ni unna er en picknick på gräset efter loppet. Ni kan beställa en picknickkorg för fem personer i samband med anmälan. Korgen innehåller mat, dryck, frukt och godis för fem personer och kostar 300 kronor.

Jag vill anmäla mig!
Individuell tidtagning

Tidtagningen (utom för Gå/lunka/löp-klassen G5) sker med ett elektroniskt engångschip som sitter på baksidan av nummerlappen som en vit remsa. Chippet registrerar både när man springer över startlinjen och över mållinjen och därför kan den individuella löptiden beräknas. De resultat som publiceras på nätet avser sådana nettotider.

Vi publicerar även officiella tider, dvs. tid från startskottet, för de 30 bästa i varje klass.


Resultat direkt på nätet

Vi använder ett system som lägger ut tiderna direkt på nätet efter målgång. Du kan alltså se både din egen och dina kompisars tider omedelbart.


Särskilt för barnen – Lilla Lundaloppet

Lilla Lundaloppet är barnens eget Lundalopp! Start och mål inne på Centrala Idrottsplatsen men en del av sträckan går på en cykelväg som följer idrottsplatsen i cirka 300 meter. Föräldrar kan följa barnen från innerplan under hela loppet. Lilla Lundaloppet är ett riktigt lopp med nummerlapp, uppvärmning, startskott och eltidtagning med chip. Mer information och anmälan.

Banor med upplevelser

Sedan 2015 har vi en ny bana som leder dig igenom Lunds många olika miljöer. Vi vågar sticka ut hakan och säga att du kommer att uppleva sidor av Lund som du aldrig upplevt innan, även om du är infödd lundabo. Som löpare springer du förbi mängder av platser med intressant historia – så många att vi inte kunde motstå att skriva ihop en Löparguide till dig.

Banprofil 10 km
Banprofil 5 km
Meny