Gå med i våra motionsgrupper och utveckla din löpning inför årets Lundalopp. Du kommer lära dig bättre löpteknik, få bättre kondition och dessutom ha grymt kul. Vi kör fem onsdagar kl. 18.00-19.00 med start den 4 april. Samling på Centrala idrottsplatsen i Lund.

Ansvarig ledare är BG Nilensjö, en passionerad och framgångsrik löpare som driver både IS Göta i Helsingborg med över 600 medlemmar och magasin Spring som är marknadens enda svenska löpartidning. BG har coachat löpare i cirka 25 år och har även själv ett antal långlöpsmeriter på sitt CV.

Det kostar nästan ingenting – bara 100.- kr för fem träningstillfällen. Och på köpet får du två utgåvor av det svenska löparmagasinet Spring, till ett värde av 125.- kr.

Vi håller det enkelt: swisha 100.- till 123-183 43 16 senast den 3 april och ange din e-postadress som meddelande och infinn dig omklädd den 4 april kl. 18!

 

4 kommentarer. Leave new

 • Är det möjligt att endast vara med på 4 tillfällen och då betala 80 kronor?

  Svara
  • Det går bra att vara med på fyra tillfällen om man inte kan alla fem. Men det kostar fortfarande 100.- kr – det blir för komplicerat att hålla reda på annars, och det är jättebilligt redan som det är.
   Hälsningar
   Bengt på Lundaloppet

   Svara
   • Nicklas Sandberg
    10 april 2018 11:24

    Hej!

    Jag missade den första gången i onsdags. Går det fortfarande att haka på i efterhand?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

Meny