Guldpaketet

För dig som vill maxa Lundaloppet-upplevelsen och som på tävlingsdagen den 6 maj vill stå så väl förberedd som möjligt, har vi tagit fram Guldpaketet. Paketet inkluderar startavgift till våra två uppladdningslopp och till huvudloppet den 6 maj, samt årets t-shirt.

Sista anmälan
Du kan anmäla dig fram till att nummerlapps- och tröjutdelningen stänger inför de olika uppladdningsloppen. För lopp #1 gäller 17 mars klockan 16:00. För lopp #2 gäller 14 april klockan 16:00.

– – – – – – – 
Pris: 695 kr
– – – – – – – 

Uppladdningslopp #1, 15-18 mars

Uppladdningslopp #2, 12-15 april

Lundaloppet, 6 maj

Årets t-shirt

Våra uppladdningslopp

Våra två uppladdningslopp, Källby 15-18 mars och Östra Lund 12-15 april, är så kallade öppna lopp vilket innebär att du som deltagare, under en fyradagarsperiod, själv väljer när du genomför loppet och hur många gånger du vill genomföra det.

Tidtagningen sker med ett chip i nummerlappen och detta registrerar när du passerar start och mål. Kom därför ihåg att springa med din nummerlapp – annars registreras inte din tid. Observera att samma nummerlapp används i alla loppen, både uppladdningsloppen och Lundaloppet, och hämtas ut på nummerlappsutdelning innan uppladdningsloppet.

Inga funktionärer finns utplacerade på uppladdningsloppen. Utplacerade skyltar guidar dig rätt.

Uppladdningsloppen ingår i Guldpaketet, startplats till de enskilda loppen går inte att köpa separat.

Källby

15–18 mars

Låt dig inte luras av den första mycket snälla halvan av denna natursköna runda i Lunds södra delar. Här springer vi på hårt packat grus som ger ett bra underlag i ungefär 2,3km innan vi möts av en kortare rätt tuff terräng för att sedan avsluta med en stigning i ca en kilometer. Passa på att njuta av det (förhoppningsvis) stundande solblänket i dammarna och det rika fågellivet på plats.

Hitta hit
Området för det andra uppladdningsloppet ligger i södra delarna av Lund och du kan enkelt ta dig dit med cykel, buss eller bil. Eller varför inte springa dit? Start och Mål ligger vid Höjeåvägens Fågelskådartorn och är tydligt utmarkerade.

Buss
Från Lund C tar du smidigast buss 2 mot Värpinge by och hoppar av på hållplats Folkparken. Sedan följer du Trollebergsvägen upp till Högbovägen som du sedan går ner till dammarna via.

Bil
Tar du bilen så parkerar du den bäst på Högbovägen och Målarevägen.

Baninformation

Längd: 4 800 meter
Lägsta punkt: 9 m
Högsta punkt: 29 m
Total klättring: 33 meter
Underlag: Grus, stigar, asfalt
– – – – – – –
Ladda ner GPX-fil ›

Östra Lund

12–15 april

Upptäck de östra delarna av Lund när vi tar dig fram längs med slingrande cykelbanor på Östra Torn och Linero – områden fyllda av ljuvliga grönområden.

Hitta hit
Bansträckningen för Östra Lund ligger, som namnet skvallrar om, i de östra delarna av Lund och du tar dig enkelt dit genom att gå, springa, cykla eller med buss eller bil. Start och Mål ligger i anslutning till Östratornsvägen.

Buss
Från Lund C tar du smidigast buss 7 mot Östra Torn och hoppar av på hållplats Sångarevägen.

Bil
Parkeringsmöjligheter finns vid ICA Tuna, 4H-gården, Solistvägen och i Ideon P-hus.

Baninformation

Längd: 6 630 meter
Lägsta punkt: 57 m
Högsta punkt: 73 m
Total klättring: 43 meter
Underlag: Asfalt, grus
– – – – – – –
Ladda ner GPX-fil ›

Meny